Serkan Cayoglu oduševio fanove ulogom u seriji Kader Baglari, ali problem raste!

Serkan Cayoglu i Ayca Aysin Turan su u glavnim ulogama u projektu TV serije Kader Baglari / Sudbinske veze, koji nastavlja da se emituje nedeljom uveče na televiziji Fox.

Serkan Cayoglu oduševio fanove ulogom u seriji Kader Baglari, ali problem raste!

Iako gledanost nove serije, koja govori o ljubavnoj priči Kerema i Sevde, nije baš dobra, gledaoci na društvenim mrežama dele brojne objave u kojima se navode da su srećni što vide ovaj par zajedno.

Ne bi bilo pogrešno reći da je baza obožavatelja Serkana Cayoglua u inostranstvu pokazala veliko interesovanje za projekat serije Kader Baglari.

Obožavaoci Serkana Cayoglua bukvalno preplavljuju platforme društvenih mreža porukama iz celog sveta. U komentarima možemo videti uzbuđenje oko nove serije, kao i veoma pozitivne komentare o glumčevom nastupu.

Serkan Cayoglu, koji se vratio na ekran sa likom Kerema, koji štiti svoju ljubav i uvek razmišlja pozitivno, ponovo je impresionirao mnoge svoje obožavaoce.

Problem sa rejtingom

Nižu se komentari poput: „Ponovo se zaljubljujem u Serkana, kakav je to način da zaštitiš svoju ljubav?”. Obožavatelji glumca, koji su komentarisali i: „Ponovo se prisećam se vremena serije Kiraz Mevsimi / Sezona trešanja“, brzo su zavoleli TV seriju Kader Baglari / Sudbinske veze.

Ipak, treba istaći da je serija do sada imala problema sa gledanošću i nije bilo dobrog skoka gledanosti u drugoj epizodi.

Činjenica da se emituje na kanalu kao što je Fox TV, koji ne posvećuje mnogo vremena svojim serijama, znači da se ne zna koliko će dugo projekat serije Kader Baglari opstati sa svojom gledanošću koja se približava brojci od 3.

NOVO - Latino serija Division Palermo | Divizija Palermo – radnja i uloge

By: TV Exposed