Milan Marić u seriji "Porodica"?

Srpski glumac Milan Marić poznat po ulozi Lazara u “Državnom službeniku” mogao bi da se pojavi i u novoj seriji “Porodica”. Marić bi trebao da u tumači lik političara Čedomira Jovanovića. Serija “Porodica” je drama od pet epizoda, čiji je snimanje zakazano za polovinu juna ove godine. U seriji će biti obrađena dešavanja u porodici ...

Milan Marić u seriji "Porodica"?

Srpski glumac Milan Marić poznat po ulozi Lazara u "Državnom službeniku" mogao bi da se pojavi i u novoj seriji "Porodica".

Marić bi trebao da u tumači lik političara Čedomira Jovanovića.

Serija "Porodica" je drama od pet epizoda, čiji je snimanje zakazano za polovinu juna ove godine. U seriji će biti obrađena dešavanja u porodici Slobodana Miloševića pre nego što će biti uhapšen i isporučen tribunalu u Hagu.

Dugo se spekulisalo ko će se naći u ulozi Čedomira Jovanovića. To ne čudi, s obzirom na njegov značajan doprinos i učešće u hapšenju Slobodana Miloševića. U pitanju je jedna od tri glavne uloge u seriji koja je ponuđena Milanu Mariću.

Za sada je poznato da će bivšeg predsednika SRJ igrati Boris Isaković. Predsednicu JUL-a i Miloševićevu suprugu Mirjanu Marković tumačiti Mirjana Karanović.

By: TV Exposed