Rabia Soyturk u venčanici u seriji Veda Mektubu privlači sve više pažnje!

Turska TV serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo dolazi na ekran u ponedeljak sa novom epizodom i  scenom venčanja o kojoj će se mnogo pričati.

Rabia Soyturk u venčanici u seriji Veda Mektubu privlači sve više pažnje!

Foto Credits: Haberler

Sjajna mlada glumica Rabia Soyturk naprosto oduševljava i zaslepljuje venčanicom... Šareni trenuci iz 4. epizode ​​serije, koji će doći na ekran, odrazili su se u objektivima. Komentari na društvenim mrežama se nižu jedan za drugim i dobro je za seriju Veda Mektubu / Oproštajno pismo, kao i za njene aktere i kreatore to što projekat privlači sve više pažnje.

Glumci Rabia Soyturk i Emre Kivilcim, koji su dali život Asli i Mehmetu u TV seriji Veda Mektubu, nisu zanemarili da poziraju za zajedničko venčanje.

Serija Kanala D Veda Mektubu / Oproštajno pismo, koju je producirao Most Production, a producirao Gul Oguz, a u kojoj glume Nurgul Yesilcay, Selim Bayraktar, Rabia Soyturk, Emre Yildirim i Bennu Yildirimlar, biće emitovana u ponedeljak, 20. marta, sa novom uzbudljivom epizodom.

Venčanje Asli i Mehmeta

U epizodi u kojoj će na ekran doći venčanje Asli i Mehmeta, o kome će se mnogo pričati, već je bilo zanimljivo šta će uraditi Alanur, Seher i Hatice.

U rediteljskoj fotelji ove turske serije sedi Deniz Celebi Dikilitas, a scenario je napisao Deniz Akcay. TV serija Veda Mektubu je na Kanalu D svakog ponedeljka uveče u 20.00 sa svojim izvanrednim osobljem i svojom pričom zasnovanom na pravoj ljubavi.

Evo i pomenute video najave nove epizode.

NOVO - Turske serije Yurek Cikmazi i Aile u novom okršaju!

By: TV Exposed