Turske serije Yurek Cikmazi i Aile u novom okršaju!

Komentari gledalaca na društvenim mrežama o TV seriji stvaraju neke kategorije. Stigla je i nova rang lista koju je pripremila Adba TV.

Turske serije Yurek Cikmazi i Aile u novom okršaju!

Foto Credits: aHaber

U merenjima društvenih medija koja Adba.tv pravi na nedeljnom i dnevnom nivou, takođe se otkrivaju stope popularnosti kada su u pitanju turske serije na društvenim medijima u odnosu na njihove konkurente.

Među šest TV serija emitovanih 14. marta uveče, serija o kojoj se najviše govori je Yurek Cikmazi / Slomljeno srce, prema objavljenoj tabeli. Produkcija, koja je emitovana na TRT1 i u kojoj glavne uloge tumače Alp Navruz i Irem Helvacıoglu, već nedeljama vodi na društvenim mrežama.

Žestoka borba za gledanost

Prošle nedelje ovoj listi se pridružila serija Aile / Porodica. U žestokoj borbi za gledanost su i TV serije Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet i Uc Kiz Kardes / Tri sestre, koje se emituju utorkom. Serija Gecenin Ucunda / Na kraju noći, s druge strane, nažalost ne može dati ono što se očekuje u gledanosti. U društvenim medijima, superiornost ima projekat Yurek Cikmazi. Ali sa dolaskom serije Aile, bilansi su se promenili!

Serija Aile / Porodica je postala izuzetno jaka konkurencija seriji Yurek Cikmazi, koja je dobila 38.200 poruka! Nije poznato da li će se ovaj kratak jaz u narednim nedeljama zatvoriti, ali izgleda da se situacija Slomljeno srce lako promenila na društvenim mrežama!

Evo i kompletne rang liste.

View this post on Instagram

A post shared by adba tv (@adbatv)

NOVO - Onur Seyit Yaran i Su Burcu Yazgi Coskun su i dalje najpopularniji serijski par

By: TV Exposed