Objavljena najava nove turske serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice (VIDEO)

Turski glumac Baris Kilic, koji je na setovima od 2004. godine, dokazao se sa značajnim projektima kao što su Adini Feriha Koydum, Lale Devri, Umutsuz Ev Kadinlari i Gullerin Savasi.

Objavljena najava nove turske serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice (VIDEO)

Foto Credits: Internet Haber

Baris Kilic, koji je nedavno osvojio divljenje velike baze fanova likom Kaye u seriji Yasak Elma / Zabranjena jabuka, nastavio je da se pojavljuje na ekranu prošle sezone sa TV serijom Uzak Sehrin Masali / Priča o dalekom gradu i projektom Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku.

Glumac će se u novoj sezoni pojaviti pred svojim obožavaocima u seriji Show TV-a Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice. Partnerka iskusnog glumca u ovom projektu je Evrim Alasya, veoma kvalitetna glumica.. Uspešni glumac će oživeti lik Omera u u seriji Kizilcik Serbeti. Fotografija glumca, koji je podelio fotografiju svog lika na svojoj Instagram stranici, za kratko vreme je dobila mnogo lajkova i komentara. Obožavatelji glumca su na fotografiji napisali: „Šerbet od brusnice zvuči kao bomba!“. Hakan Kirvavac sedi u rediteljskoj fotelji ove nove turske serije koju snima kompanija Gold Film.

Osim toga, kao izuzetan detalj ističe se činjenica da su Zeynep Gur i Melis Civelek, scenaristi serije Zabranjena jabuka, koja je imala veliki uspeh na ekranu Fok TV-a već 5 sezona, napisala priču o seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice.

Objavljena je i prva video najava ove turske serije. Kako sada stvari stoje prva epizoda će biti emitovana 21. oktobra.

NOVO - Tarik Emir Tekin - Jedina konkurencija sam sam sebi!

By: TV Exposed