Da li je odlaganje početka serije Bir Peri Masali / Bajka bila greška?!

Obožavaoci Aline Boz sa nestrpljenjem čekaju novu seriju Bir Peri Masali / Bajka. Serija, čija je prva epizoda najavljena u sredu, 21. septembra, odložena je u poslednjem trenutku uprkos mnogim promotivnim aktivnostima.

Da li je odlaganje početka serije Bir Peri Masali / Bajka bila greška?!

Foto Credits: DiziCentral

Dok su se mnogi pitali za razlog za jednonedeljno odlaganje, nova situacija se pojavila sa rejtingom od kojeg je najviše koristio Kanal D.

Uveče u sredu, 21. septembra, na ekranu Kanala D počela je dugo očekivana serija Erkana Petekkaye, O Kiz / Ta devojka. Međutim, kada je projekat Bir Peri Masali u poslednjem trenutku odložen nedelju dana, ovaj posao je bio veoma koristan za Kanal D. Da je serija Bir Peri Masali / Bajka emitovana, možda mnogi gledaoci ne bi primetili moćnu dramsku seriju O Kiz. Sledeće nedelje biće veoma težak izbor za fanove koji su gledali TV seriju O Kiz / Ta devojka i koja im se dopala, ali žele da vide Alinu Boz na ekranu.

Odlaganje Fox TV-a uglavnom je pomoglo Kanalu D i Petekkayinoj seriji da dobro počnu. Pitamo se da li će ova odluka prouzrokovati da Bir Peri Masali / Bajka sledeće nedelje dobije mnogo niže ocene nego što se očekivalo?

Neki gledaoci smatraju da je Fox TV napravila stratešku grešku u tom pogledu i da će oni koji su gledali prvu epizodu serije O Kiz nastaviti da je gledaju narednih nedelja. Da li će tako i biti saznaćemo već od naredne srede kada počinje serija Bajka u kojoj Alina Boz tumači glavnu ulogu.

NOVO - Kubilay Aka ima novi imidž za novi projekat (FOTO)

By: TV Exposed