Murat Unalmis poslao prvu poruku oko nove serije Gulcemal

Turski glumac Murat Unalmis uskoro će se pojaviti pred svojim fanovima sa TV serijom Gulcemal, koja će biti emitovana na Fox TV-u.

Murat Unalmis poslao prvu poruku oko nove serije Gulcemal

Foto Credits: Haberler

Objavljen je prvi trejler serije Gulcemal i publiku po svemu sudeći čeka drugačija, uzbudljiva i teška ljubavna priča. Glavna ženska uloga koja će pratiti Murata Unalmisa u ovom važnom projektu postala je veoma talentovana Melis Sezen. Duo, koji već privlači pažnju a neki gledaoci već ističu da je scena iz trejlera gde su se pojavili njih dvoje veoma interesantna.

Posle uspeha TV serije Sadakatsiz / Neveran, glumica Melis Sezen će se ponovo vratiti na televizijske ekrane.

Novo putovanje

Murat Unalmis je, s druge strane, više voleo da se malo odmori posle TV serije Bir Zamanlar Cukurova / Bilo jednom u Čukurovoj, u kojoj je učestvovao u prve 3 sezone i bio sjajan.

Dok se glumac vraća na setove za seriju Gulcemal, dolazi da iznenadi svoje fanove teškim muškim likom. Murat Unalmis je svoju prvu poruku o seriji dao sa svog Instagram naloga. Glumac je rekao o svom novom projektu rekao:

„Nova priča, novo putovanje, novo uzbuđenje. Prvo predstavljanje projekta Gulcemal je sa vama. Vidimo se uskoro…”.

Glumac je objavio snimak prvog trejlera serije. U trejleru su vredne pažnje sledeće izjave: „Ja sam Gulcemal, došao sam da spalim ovaj grad.“.

NOVO - Danas počinje novi test za Ebru Sahin – serija Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo

By: TV Exposed