Danas počinje novi test za Ebru Sahin – serija Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo

Obožavaoci Ebru Sahin željno čekaju seriju Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo. Reč je o projektu koji će doneti potpuno drugačiju radnju kada su u pitanju turske TV serije.

Danas počinje novi test za Ebru Sahin – serija Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo

Foto Credits: IMDB

Za mladu glumicu počinje novi period iskustva u karijeri koju je stavila na vrh u poslednje 4 godine. Serija Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo, koja ima fantastičnu priču, biće pravi test za Ebru Sahin.

Ebru Sahin, koja je tri sezone igrala glavnu ulogu u TV seriji Hercai i stekla ime širom sveta, imala je veličanstven proboj u glumačkoj karijeri.

Glumica, koja se vredno trudila za ulogu žene ratnice u seriji Destan / Legenda na kojoj je radila nakon projekta Hercai, dobila je priznanje publike za svoj trud. Sada je vreme da reflektuje iskustva koja je stakla na setu i da se na ekranu obrati publici sa različitim emocijama.

Premijera danas

Novi projekat Yuz Yillik Mucize, u kojem glumi i Birkan Sokullu, biće emitovan na Star TV-u po prvi put u četvrtak, 23. marta.

Ebru Sahin će u ovoj priči prikazati lik Harike. Glumica će sada napraviti prve korake perioda zrelosti u novoj priči, koja ima i elemente drame, ljubavi i fantazije. Sahin, koja je imala priliku da testira i razvije svoje veštine sa različitim iskustvima tokom svog procesa karijere, sada je ušla u proces dokazivanja koliko se unapredila svojim uspehom u ulozi.

Tu je i video najava njene nove serije.

NOVO - Serija Aile / Porodica osvaja srca gledalaca

By: TV Exposed