Yigit Kocak je privatno potpuno drugačija osoba od lika Omera!

Yigit Kocak, koji je imao veliki uspeh sa likom Omera u TV seriji Kardeslerim /Moja braća, istakao se kao jedno od mladih imena o kojima se najviše govorilo u 2022. godini.

Yigit Kocak je privatno potpuno drugačija osoba od lika Omera!

Foto Credits: Internet Haber

Nastavljajući svoju treću sezonu, serija Kardeslerim povezala je milione gledalaca subotom uveče. Dok se svaka nova epizoda ove turske serije željno iščekuje, gledanost je i dalje veoma, veoma dobra nakon svake epizode. Ova situacija stvara veoma pozitivne refleksije na karijeru Yigita Kocaka, kao i na ceo tim.

Glumac, koji je stekao široku bazu obožavatelja na društvenim mrežama, takođe je postao jedno od imena koja su se često pojavljivala u štampi na dnevnom redu časopisa. Yigit Kocak nastavlja da se usavršava svojim muzičkim delima, kao i nastupom u seriji. Yigit je veoma talentovan bubnjar i postaje sve zapaženiji u tom pogledu. Objašnjavajući da je muzika u svakom aspektu njegovog života, Kocak je naveo i da uživa u njoj i da je postala standard njegovog života.

Govoreći o seriji, Yigit Kocak upoznaje publiku sa likom Omera koji je preterano emotivno osoba u seriji. Međutim, u stvarnom životu nema mnogo sličnosti između lika Omera i glumca. Kocak je rekao: „Pokušavam da to ne pokažem, ali Omer je, naprotiv, previše emotivan.”. Glumac, koji je izneo detalje o svojoj ličnosti, rekao je da kada je doneo odluku o nekoj temi, njegovo mišljenje se kasnije nije promenilo i da je čvrsta osoba. Yigit je rekao da je sve dobro procenio i da je mirno došao do zaključka, ali da se nije povukao od odluke koju je doneo.

NOVO - Dolunay Soysert se emotivno oprostila od serije Tozluyaka

By: TV Exposed