Dolunay Soysert se emotivno oprostila od serije Tozluyaka

Serija Tozluyaka počela je na Fox TV ekranu prošlog juna. Projekat, koji je napravio veliki odjek kada je prvi put objavljen, bio je jedan od najuspešnijih radova letnjeg perioda.

Dolunay Soysert se emotivno oprostila od serije Tozluyaka

Foto Credits: Karar

I iskusni i mladi glumci okupili su se u seriji Tozluyaka, koja se ističe kao priča o mladim ljudima koji se bore protiv ugnjetavanja, bune se protiv nepravde i gladni su ljubavi. Nastala je dobra sinergija i uspehom priče serija je uspela da se dugo zadrži na ekranu.

Tozluyaka se oprostila od ekrana svojom 26. epizodom emitovanom u nedelju, 25. decembra. Iskusna glumica Dolunay Soysert, koja je u seriji dala život liku Derye, oprostila se od serije deljenjem na društvenim mrežama. Dolunay Soysert je napisala emotivne reči ispod fotografija koje je podelila sa svog Instagram naloga. Evo njenih izjava:

„Na kraju smo izgradili svoj krov, izgradili našu kuću, ostavili smo sledeći deo priče na brdima Bejkoz pod nazivom Tozluyaka… Svom mom timu koji je dao svoj doprinos pred kamerama sa mojom ljubavlju… nikada nisam doživela tako nešto, nikada nećete biti zaboravljeni… piši… moj posao je da sakrijem skripte na fotografijama sa seta.”.

Tozluyaka će ostati upamćena kao uspešna priča. Glumci, koji su u zakulisnim snimcima koji se ogledaju sa seta serije pokazali da su veoma dobra ekipa, takođe su znali kako da ovu atmosferu zajedništva na snimanju prenesu do uspeha. Izjave Dolunay Soysert takođe pokazuju da projekat ima posebno mesto u karijeri glumice.

View this post on Instagram

A post shared by Dolunay Soysert (@dolibom)

NOVO - Evo ko je predvideo da će serija Yali Capkini biti toliko popularna pre nego što je i počela!

By: TV Exposed