Istanbulska nevesta izgubila samopouzdanje

Asli Enver, publici poznatija kao ‘Istanbulska nevesta’ jedna je od najplaćenijih glumica u Turskoj. Iako joj na poslovnom planu već godinama ide dobro, ljubavnim životom se ne može pohvaliti.  Asli je tri godine bila u braku sa kolegom Birkanom Sokulluom, od kojeg se rastala 2015. godine. Nakon razvoda se radeći na filmu ‘Brate moj’, zaljubila ...

Istanbulska nevesta izgubila samopouzdanje

Asli Enver, publici poznatija kao 'Istanbulska nevesta' jedna je od najplaćenijih glumica u Turskoj. Iako joj na poslovnom planu već godinama ide dobro, ljubavnim životom se ne može pohvaliti. 

Asli je tri godine bila u braku sa kolegom Birkanom Sokulluom, od kojeg se rastala 2015. godine. Nakon razvoda se radeći na filmu 'Brate moj', zaljubila u glumca i muzičara Murata Boza. Ljubav je trajala do pre nekoliko meseci nakon čega su svi mediji u turskoj objavili kako je Murat ostavio Asli nakon tri godine veze.

Međutim njihova priča se tu ne završava. Ove godine dala mu je još jednu šansu. Murat je bio inicijator raskida jer nije mogao da podnosi Aslinu ljubomoru i želju za kontrolom. Sve ovo dovelo je glumicu do psihičkog sloma i počela je da se oseća nepoželjno i da gubi samopouzdanje.

'Preteško mi je bilo kad smo prekinuli. To je najgore u vezi, ali teško je i kad vas partner ne može razumeti na pravi način. Svaka je veza drukčija, ali najvažnije je da osobu s kojom ste u vezi najpre gledate kao čoveka, a ne kao dečka ili devojku. To je najbolji način da postavite temelj zdravog odnosa' rekla je glumica.

By: TV Exposed

NOVO-Korona panika na setu serije Hercai