Počinje novi period turske serije Camdaki Kiz / Devojka iza stakla

Serija Camdaki Kiz / Devojka iza stakla, koja je postigla dobre ocene prikazujući veoma uspešnu prezentaciju priče sa svojom 3. sezonom na ekranu Kanala D, svake nedelje dodaje nove uspehe.

Počinje novi period turske serije Camdaki Kiz / Devojka iza stakla

Foto Credits: Internet Haber

  Ponosnim gledaoce čini i činjenica da je serija postigla veoma dobru gledanost u nastavku i dospela u vrh sa prvim mestom u danu emitovanja. Iza nas je 60. epizoda serije Camdaki Kiz, koja je emitovana na ekranu Kanala D i zabeležena kao najvažniji projekat u glumačkoj karijeri Burcu Biricik. Bićemo svedoci početka potpuno nove ere u 61. novoj epizodi ove turske serije.

Činjenica da Nalan podleže svojoj krivici rezultira njenim vraćanjem u vilu. Nalan će, kao neko drugi, ući u okruženje u kojem će se možda osećati kao utočište u toj vili. Ferideine akcije u TV seriji Camdaki Kiz / Devojka iza stakla, koja je zasnovana na istoimenom romanu Gulseren Budaycioglu i govori o stvarnoj životnoj priči, ne poznaju granice. Feride, koja je videla Nalan sa Hayrijem, stavila je svoj život na kocku kako bi ga vratila u vilu. Nalan je podlegao svojoj krivici i morala je da se vrati u vilu. Hayri je, s druge strane, bio svedok ovog obrta dok je prikupljao svoje stvari.

Cihangir Ceyhan, koji igra lik Hayrija u TV seriji Camdaki Kiz, živi u jednom od perioda o kome se najviše priča u karijeri. Treba napomenuti da je glumac ostavio trag u trećoj sezoni serije. Objavljen je i prvi trejler za 61. epizodu turske serije Devojka iza stakla, koja će biti prikazana sledeće nedelje.

Serija Camdaki Kiz je na Kanalu D svakog četvrtka uveče u 20:00.

NOVO - Ozge Gurel i Kaan Yilidirim o seriji Sipahi

By: TV Exposed