Nova promena u seriji Hakim - može li situacija da se popravi?!

Nažalost, tvrdnja da će turska TV serija Hakim / Sudija, koja se emituje na ATV TV ekranima, obeležiti ponedeljak uveče, nije se ostvarila. Serija, u kojoj su se susrela veoma uticajna glumačka ekipa, adaptirana je iz TV serije Your Honor koja se emitovala u SAD.

Nova promena u seriji Hakim - može li situacija da se popravi?!

Foto Credits: IMDB

Serija Your Honor je privukla zaista veliku pažnju u Americi. Međutim, turska verzija očigledno nije baš najbolje “legla” gledaocima, pa je sve samim tim i gledanost ispod one koja je očekivana za ovaj projekat.

Serija Hakim / Sudija rasvetljava dilemu između pravde i savesti oca koji je godinama donosio odluke po pravdi, kada njegov sin postane kriv. Do sada je emitovano sedam epizoda ove televizijske serije. Erdala Besikcioglua gledamo u glavnoj ulozi u seriji sa veoma uticajnom glumačkom ekipom. Tu su neka od zaista poznatih imena Yurdaer Okur, Ugur Yucel, Hasibe Eren i Ebru Ozkan, takođe privlače pažnju kao najuticajniji u ovoj seriji.

Brojna glumačka ekipa, kojoj doprinose i mladi glumci, uspešno radi svoj posao u seriji Hakim. Ipak, potrebno je videti činjenicu da priča ne zadovoljava dovoljno publiku. Iako se serija Sudija trudila da bude efikasna u takmičenju u ponedeljak od dana kada je počela, gledanost je bila ispod očekivanja.

To je uslovilo i neke promene u seriji. Tačnije, došlo je do promene scenariste. Počevši od osme epizode, Gunay Gunaydin će pisati priču o seriji. U narednim nedeljama ćemo moći da vidimo da li će ove promene učiniti da serija Hakim privuče više pažnje.

NOVO - Poznat glumački kadar turske serije Balkan Ninnisi

By: TV Exposed