Nova epizoda serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice donosi mnogo uzbuđenja

U glumačkoj ekipi Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, koja se prikuje na Show TV-u, u produkciji Gold Filma i produkciji Faruka Turguta, postoje važna imena kao što su Baris Kilic, Evrim Alasya, Settar Tanriogen, Sila Turkoglu, Sibel Tasiıoglu, Dogukan Gungor i Mujde Uzman.

Nova epizoda serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice donosi mnogo uzbuđenja

Foto Credits: Haberturk

Projekat Kizilcik Serbeti će se pojaviti na ekranu sa svojom dugo očekivanom 25. epizodom. Greška koju je Fatih napravio podlegavši trenutnoj slabosti je preteča velikih događaja. Iako je Fatih u velikom žaljenju zbog onoga što je uradio, ne može da se zaštiti da ne nasedne na Aylin trik.

Imajući probleme u poslovnom i privatnom životu, Kivilcim će prvo razgovarati sa Abdulahom da popravi svoju vezu sa Omerom, a zatim će poslušati savet od Alev i napraviti veliko iznenađenje za čoveka kojeg voli.

Mnogo dešavanja

Saznavši da je razvedena, Nursema će pristati da se sastane sa Umutom, a dvoje zaljubljenih će se ponovo spojiti mesecima kasnije. Iako se Abdulah i Pembe ne protive ovoj uniji, oni će otvoreno reći da ne prihvataju ovu uniju.

Pošto poslednji potez Aylin, koja nema nameru da odustane od Fatiha, ponovo dovodi Fatiha i Dogu jedno protiv drugog, Doga će se naći na početku nepovratnog puta.

Podsećamo, serija Kizilcik Serbeti / Šerbeti od brusnice je na Show TV-u sa novom epizodom u petak, 12. maja u 20.00!

NOVO - Mert Ramazan Demir objasnio zbog čega je završio u suzama!

By: TV Exposed