Basak Gumulcinelioglu na naslovnici magazina Gardirop Beauty (FOTO)

Nakon Hande Ercel, još jedna glumica iz serije Sen Cal Kapimi našla se na naslovnici magazina. U pitanju je Basak Gumulcinelioglu. Basak se slikala za martovsko izdanje magazina Gardirop Beauty. Na fotografiji izgleda poprilično zamišljeno, a sama naslovnica se mnogima svidela. Basak trenutno tumači lik Piril u seriji Sen Cal Kapimi i poprima sve veći ...

Basak Gumulcinelioglu na naslovnici magazina Gardirop Beauty (FOTO)

Nakon Hande Ercel, još jedna glumica iz serije Sen Cal Kapimi našla se na naslovnici magazina. U pitanju je Basak Gumulcinelioglu.

Basak se slikala za martovsko izdanje magazina Gardirop Beauty. Na fotografiji izgleda poprilično zamišljeno, a sama naslovnica se mnogima svidela. Basak trenutno tumači lik Piril u seriji Sen Cal Kapimi i poprima sve veći broj simpatija. Njen lik u seriji je nedavno saznao da je u drugom stanju a Basak kroz gomilu zanimljivih situacija u poslednjim epizodama to i prikazuje. U svojoj karijeri je radila ukupno na četiri projekta. Pored glume, Basak Gumulcinelioglu se odlično snalazi i u muzici. Upravo je ona i otpevala jednu od pesama za seriju Sen Cal Kapimi. Evo i fotografije naslovnice. Kako vama Basak izgleda? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Talat Bulut u seriji Uyanis Buyuk Selcuklu – istina ili lažna vest?!

By: TV Exposed