Kenan Imirzalioglu želi da se vrati u serije, ali nešto (uvek) fali?!

Kenan Imirzalioglu je jedno od imena koje obožavaoci žele da vrate u turske TV serije. Nastavljajući karijeru predstavljanjem takmičarske emisije „Ko želi da bude milioner“ na ATV ekranu, glumac je veoma zainteresovan za svoje ćerke i posvećuje im dosta pažnje.

Kenan Imirzalioglu želi da se vrati u serije, ali nešto (uvek) fali?!

Foto Credits: IMDB

Kenan Imirzalioglu, koji ima dve kćerke po imenu Lalin i Lejla, pokušava da obezbedi da su u kontaktu sa prirodom i životinjama dok odrastaju. Poznati glumac, koji sebe opisuje kao seoskog dečaka, izjavio je da je rođen i odrastao na selu, te da se potrudio da svoje ćerke “natera” da prožive svoja iskustva.

Imirzalioglu ima snažan osećaj za očinstvo sa svojim kćerkama. Glumac, koji ima srećan dom sa suprugom Sinem Kobal, rekao je da svoju decu želi da odgaja u prirodnom okruženju. Kenan je rekao: „Pokušavam da posadim paradajz i papriku na malom mestu kako bi Lalin mogla da ih iščupa odatle. Trudim se da ona doživi upravo ono što sam ja doživeo u detinjstvu. Trudim se da je često vodim na selo da vidi sve životinje u svojoj prirodi.”.

Poznati glumac, koji je bio iznenađen kada je čuo da su njegovi fanovi na društvenim mrežama pokrenuli kampanju za povratak na ekran, rekao je: „Nadam se da ću smisliti projekat koji će biti vredan njihove čežnje. Postoji projekat, radimo na njemu.”. Kenan Imirzalioglu, koji ne želi da se vrati na ekran bez projekta za koji se ne oseća prijatno i za koji se neće držati, dodao je da bi više voleo da učestvuje u istinitoj priči i da ima posao u koji veruje.

NOVO - Kerem Bursin – Turske i latino serije su iste po strasti!

By: TV Exposed