Feyyaz Serifoglu potpisao milionski ugovor!

Turski glumac Feyyaz Serifoglu potpisao je novi ugovor marketinške prirode. Prenosimo o čemu se radi i šta će Feyyaz sve raditi u ovom projektu.

Feyyaz Serifoglu potpisao milionski ugovor!

Foto Credits: Dizilah

Feyyaz Serifoglu potpisao je ugovor sa brendom koji se bavi odećom. Po slovu tog ugovora ovaj turski glumac će zaraditi tačno milion turskih lira. Feyyaz će se pojaviti u reklami za ovaj brend ali tu nije kraj njegovom poslu u ovom projektu. Glumac za ovu reklamu priprema, odnosno piše muziku. Na taj način je dokazao da je zaista čovek sa više talenata.

Podsećamo, Feyyaz Serifoglu trenutno tumači jednu od glavnih uloga u seriji Camdaki Kiz / Devojka iza ogledala. Njegov lik Sedata Koroglua je veoma zapažen u drugoj sezoni ove turske serije. Pored ovog, Serifoglu se pojavio u još dva projekta u dosadašnjoj glumačkoj karijeri.

Imao je epizodnu ulogu u seriji Karsunun Odasi u kojoj se pojavio u drugoj epizodi. Pre toga glumio je Cana u TV seriji Kirmizi Oda / Crvena soba. Glumac postaje sve popularniji i na društvenim mrežama. Njegov zvaničan Instagram nalog sda prati preko 337 hiljada ljudi.

Za kraj nove priče o ovom talentovanom muškarcu možete poslušati njegovu pesmu pod nazivom Gidene.

NOVO - Murat Unalmis u glavnoj ulozi u novom projektu!

 By: Milt-TV Exposed