Seriji Kara | Crni se ne piše dobro!

Nije poznato da li je dan TV serije Kara | Crni sa Ilkerom Kalelijem i Oyku Karayel izabran pogrešno ili priča ili glumci nisu privukli veliku pažnju, ali stvari ne idu dobro.

Seriji Kara | Crni se ne piše dobro!

Foto Credits: IMDB

Pored okupljanja dvoje uspešnih glumaca, oni koji vide gledanost TV serije Kara ne mogu a da ne budu iznenađeni, posle perioda u kome su njihove nove projekte dugo čekali njihovi fanovi.

Oni koji znaju koliko su uspešna dela Ilker Kaleli i Oyku Karayel proizveli u prošlosti iznenađeni su što je nizak rejting u prvoj epizodi serije Kara još više pao u drugoj epizodi.

Kada se dobiju niže ocene u svim kategorijama publike u odnosu na prvu epizodu, postaje jasno da nade za seriju Kara | Crni nisu baš velike.

Znak pitanja za budućnost

Nakon prve epizode ​​emitovane u decembru, u četvrtak, 11. januara, emitovana je druga epizoda serije Kara | Crni, koja je napravila pauzu zbog nove godine.

Dok je serija zauzela 23. mesto u total kategoriji, zauzela je 11. u AB grupi i 14. u ABC1.

Kada pogledamo ove rezultate, možemo reći da je serija Kara doživela gubitak gledalaca u odnosu na prvu epizodu, a ovi rezultati su bili razočarenje za obožavaoce Ilkera Kalelija i Oyku Karayel.

Čini se da TV serija Kara neće moći da ostane na ekranu četvrtkom uveče u trenutnom stanju. Ne zna se da li Show TV može dati seriji drugu šansu promenom dana, ali je neophodno videti da projekat nove serije dva uticajna imena nije u poziciji da eksponencijalno poveća svoju gledanost velikim napadom sve odjednom.

View this post on Instagram

A post shared by Kara (@karadiziofficial)

NOVO - Novi glumac u seriji Sahane Hayatim | Moj predivni život

By: TV Exposed