Gokce Bahadir se promenila nakon serije Kulup / Klub

Gokce Bahadir je oduševila mnoge u digitalnoj seriji Kulup / Klub, a za to je dobila i nova priznanja. Podeljeno je 26. izdanje nagrada Udruženja novinara časopisa Zlatni objektiv.

Gokce Bahadir se promenila nakon serije Kulup / Klub

Foto Credits: Haberler

Projekat Kulup / Klup, sa Gokce Bahadir u glavnoj ulozi, je proglašen za najbolju seriju na digitalnoj platformi. Podsećamo, serija se emituje na Netflixu. Gokce je izabrana kao najbolja ženska glumica na digitalnoj platformi, a njen partner iz serije, Salih Bademci kao najbolji glumac. O ovoj popularnoj seriji i svom liku je govorila i sama glumica.

Gokce Bahadir je objasnila da lik Matilde, koju je igrala, takođe baca svetlo na njen život. Glumica je takođe priznala da je bilo nekih promena u njoj i njenoj ličnosti nakon prikazivanja ovog lika.

Po rečima Gokce, ona govori koliko se duboko živi i kroz šta prolazi: „Uvek odlučuje da ide napred, bori se da se bori, nikada ne odustaje i uvek gleda u budućnost sa nadom. Nadamo se da smo bolji. Ovako živimo sada, posle Matilde.”.

Bahadir, koja je glavna zvezda serije Kulup / Klub ne krije da je rast njene popularnosti ali i same serije ogroman. O osobi koja ima koristi od učešća u seriji u svakoj prilici, glumica je veoma cenjena jer je odabrala pravu stvar i na sjajan način iznela ulogu u ovoj digitalnoj seriji koja je oduševila mnoge.

NOVO - Deniz Can Aktas sanja scene iz serije Kasaba Doktoru / Gradski doktor!

By: TV Exposed