Da li je odlazak Onura Seyita Yarana razlog pada rejtinga serije Kardeslerim?!

Jedno od najzapaženijih imena TV serije Kardeslerim / Moja braća, čija se četvrta sezona nastavlja na ATV ekranu, bio je Onur Seyit Yaran, koji je igrao lik Doruka.

Da li je odlazak Onura Seyita Yarana razlog pada rejtinga serije Kardeslerim?!

Foto Credits: DiziCentral

Međutim, sa završetkom priče o liku Doruka na početku četvrte sezone, odlazak glumca iz projekta Kardeslerim jako je rastužio fanove.

Likovi Asiye i Doruk, zapravo su bili fascinantan duo priče. Drugim rečima, njihova ljubavna priča, ili priča o nemogućnosti da se sretnu, ili da se bore sa velikim poteškoćama, učinila je da uđu u srca mnogih mladih ljudi. Likovi Doruk i Asiye bili su među parovima iz TV serija o kojima se najviše pričalo na društvenim mrežama poslednje 3 godine.

Takođe treba da istaknemo da su i Onura Seyita Yarana i Su Burcu Yazgi Coskun počeli da prate mnogi, odnosno veoma velika baza fanova tokom ovog perioda.

Daleko od dvocifrene ocene

Neophodno je čak pomenuti i činjenicu da je projekat serije Kardeslerim otvorio mnogo prostora za Onura Seyita Yarana u smislu da njegovo ime postane poznato u Španiji, što je njegov san.

Mladi glumac se oprostio od TV serije Kardeslerim, koja se još uvek gleda u Španiji, što je zapravo uznemirilo njegove obožavaoce koji ga prate u inostranstvu.

Kada pogledamo ocene TV serije Kardeslerim, ona dobija dobre ocene u opštem okruženju TV serija.

Međutim, broj gledalaca nastavlja da opada, a rejting serije je sve manji. Treba napomenuti da je TV serija Kardeslerim / Moja braća, koja je poslednjih godina dostigla dvocifrenu stopu, nastavila svoju četvrtu sezonu sa znatno nižom gledanošću nego tada.

NOVO - Halit Ergenc u novoj seriji Adsiz Asiklar / Anonimni ljubavnici

By: TV Exposed