Kakva je sudbina turske serije Duy Beni / Čuj me?

Turska serija Duy Beni / Čuj me, koja se emituje na Star TV-u, a koja se izdvaja kao letnja serija, uspela je da svojom pričom zadivi široku publiku.

Kakva je sudbina turske serije Duy Beni / Čuj me?

Foto Credits: IMDB

S obzirom da se o mladim glumcima serije mnogo priča na društvenim mrežama, oštrim scenama i zanimljivoj priči, možemo reći da je projekat Duy Beni / Čuj me imao dobru letnju sezonu.

Ali sa septembrom se sve promenilo. Sada je vreme da se na ekrane vrate TV serije Camdaki Kiz /  Devojka iza stakla i Mahkum / Zatvorenik, koji su prvobitni vlasnici četvrtka. U četvrtak, 15. septembra gledaćemo odličnu trku rejtinga uz ove dve TV serije. Nikoga neće iznenaditi takmičenje u četvrtak u kojem se i Gelsin Hayat Bildigi Gibi sklanja s puta. Mnoge zanima odgovor na jedno pitanje - Šta će se dogoditi sa serijom Duy Beni / Čuj me?

Po mišljenju mnogih ljubitelja TV serija, veoma je teško da projekat opstane četvrtkom uveče pred tako moćnom konkurencijom, čak i ako nastavi da privlači pažnju svojom pričom. Osim toga, na društvenim mrežama počeli su da se odražavaju komentari publike da su u priči o seriji nastali neki problemi.

Postoji i mogućnost ranog finala za seriju Duy Beni, a mnogi su radoznali da li će projekat nastaviti svoj put u zimskom periodu. Ocene će ovog četvrtka možda biti i odlučujuće. Osim toga, važna odluka u vezi sa pričom serije pokazuje da počinje nova era. Sve to može u velikoj meri da utiče na budućnost projekta.

View this post on Instagram

A post shared by DUY BENİ (@diziduybeni)

NOVO - Ismail Hacioglu ne krije svoju ljubav

By: TV Exposed