Najpopularniji ženski likovi iz turskih serija u 2020. godini

Stiže nam nova, zanimljiva lista vezana za turske serije. Ova se odnosi na ženske likove iz turskih serija koji su bili najviše pretraživani na društvenim mrežama u toku 2020. godine. Dakle, ne na imena glumica već na ženske likove koje one tumače u serijama. Za listu je zadužena Somera koja dugi niz godina prati stanje ...

Najpopularniji ženski likovi iz turskih serija u 2020. godini

Stiže nam nova, zanimljiva lista vezana za turske serije.

Ova se odnosi na ženske likove iz turskih serija koji su bili najviše pretraživani na društvenim mrežama u toku 2020. godine. Dakle, ne na imena glumica već na ženske likove koje one tumače u serijama. Za listu je zadužena Somera koja dugi niz godina prati stanje na društvenim mrežama. Kao i sve do sada, rang lista je nastala na osnovu rezultata sa tri najveće društvene mreže, Facebooka, Instagrama i Twittera. Lista možda pomalo i iznenađuje. Međutim, treba imati u vidu da su pojedine glumice sa ove liste znatno popularnije od koleginica, pa zbog toga se češće pretražuju imenom i prezimenom.

Prva na listi je herojina iz serije Afili Ask, Ayse. Nju u seriji tumači Burcu Ozberk. Druga na listi je Cemre iz Zalim Istanbul a na trećem mestu je Eda Yildiz iz serije Sen Cal Kapimi. Evo i cele liste top 5.

NOVO - Ozcan Deniz ima novu devojku! (FOTO)

By: TV Exposed