Nova glumica u seriji Kendi Dusen Aglamaz I Ko sam padne, taj ne plače

Glumica iznenađenja stigla je u TV seriji Kendi Dusen Aglamaz I Ko sam padne, taj ne plače

Nova glumica u seriji Kendi Dusen Aglamaz I Ko sam padne, taj ne plače

Foto Credits: DiziCentral

Alayca Ozturk dolazi u seriju da izazove probleme sa likom Mucize.

Serija Kendi Dusen Aglamaz I Ko sam padne, taj ne plače koja se emituje na TRT 1, u režiji Inci Balabanoglu Ahiska dobila je novo pojačanje. Glumica iznenađenja uključena je u seriju Kendi Dusen Aglamaz, koju od letnje sezone mnogi gledaju sa velikim divljenjem i u kojoj glavne uloge dele Hakan Yilmaz, Eylul Tumbar, Selen Soyder i Enes Kocak.

Uspešna glumica Alayca Ozturk pridružila se glumačkoj ekipi serije Kendi Dusen Aglamaz sa likom Mucize. Mucize će iznenada ući u kuću Darica i napraviti užasan nered.

Međutim, njen posao neće biti lak sa Alize. Serija Kendi Dusen Aglamaz je na TRT 1 sa iznenađujućim dešavanjima svakog četvrtka i ovaj novi lik će doneti nova uzbuđenja.

U centru priče Alize

Podsetimo, radnja ove turske serije prati Alize. Alize je lepa i sebična mlada devojka, koja je izgubila majku kada se rodila i koju je otac razmazio. Izbezumljena kada sazna da se njen otac ponovo ženi, Alize odlučuje da se osveti lažnim brakom sa muškarcem za kojeg mu nikada neće dozvoliti da se uda. Ali stvari ne idu po planu, odnosno kako je ona zamislila.

Sa svojom zabavnom naracijom i uspešnom glumačkom postavom, Kendi Dusen Aglamaz je tu da nam zagreje srce i nasmeje sve članove porodice od ovog leta.

NOVO - Buse Varol se vraća na TV ekrane?!

By: TV Exposed