Serija Yurek Cikmazi će pojavom novog lika biti još bolja?!

Duo Alp Navruz i Irem Helvacioglu dolazi do izražaja svojim glavnim ulogama u TV seriji Yurek Cikmazi / Slomljeno srce, koja se ističe kao jedna od uspešnih TV serija ove sezone na ekranu TRT1.

Serija Yurek Cikmazi će pojavom novog lika biti još bolja?!

Foto Credits: Karar

Dok su Ayca Bingol i Mesut Akusta očarali sve svojom glumom koja je odavala pravdu ulogama, sada je u priču došao potpuno novi lik po imenu Ali Fuat. Uključivanjem poznatog glumca Mehmeta Aslantuga u seriju Yurek Cikmazi, publika je počela da se pita kakav će efekat ovaj lik iznenađenja imati na priču.

Objavljen je prvi trejler za 7. epizodu serije i prvi put se pojavio Mehmet Aslantug. Ljubitelji serije smatraju da će Aslantug vrlo dobro pristajati priči. Mehmet, koji se pamti svojim prethodnim ulogama, poslednji put se pojavio u TV seriji pod nazivom Masumiyet / Nevinost, koja je prošle godine objavljena u 13 epizoda. Glumac, koji nije viđen na setovima skoro 1,5 godine, sada će se ponovo sastati sa svojim obožavaocima u projektu Yurek Cikmazi / Slomljeno srce.

Gledaoci, koji su takođe veoma radoznali kakav je lik Ali Fuata, traže informacije o njemu. Dok se iznosi tvrdnja da je Ali Fuat Zeynepin pravi otac, procenjuje se da će dolaskom ovog lika, koji je zbog zločina koji mu je namešten, doživeti sasvim drugačiji proces. Fanovi serije Slomljeno srce podelili su sledeće komentare o učešću Mehmeta Aslantuga: "Bože moj, volim glas i stav ovog čoveka." „Ja sam pacijent Mehmeta Aslantuga. Njegova ličnost i gluma su neverovatni. Yurek Cikmazi je bila odlična drama i biće još moćnija.” „Iako je serija bila tako dobra, vrhunac će imati sa Mehmetom Aslantugom. „Očekuju nas još uzbudljiviji događaji u seriji sa Mehmetom Aslantugom.”.

NOVO - Solidan početak serije Hayatimin Sansi / Životna šansa

By: TV Exposed