Solidan početak serije Hayatimin Sansi / Životna šansa

Juče je emitovana prva epizoda nove turske televizijske serije pod nazivom Hayatimin Sansi ili u prevodu Životna šansa. Ova serija se emituje na ekranima Fox TV-a i ostvarila je solidan rejting na samom startu.

Solidan početak serije Hayatimin Sansi / Životna šansa

Foto Credits: Dizilah

Turska serija Hayatimin Sansi / Životna šansa je prvo najavljena pod nazivom Ask, Yonca ve Digerleri / Ljubav, Yonca i drugi. Međutim, doneta je odluka o promeni naziva serije još pri samoj najavi projekta, odnosno pre emitovanja prve video najave ove turske serije. Početak serije nije bio loš i sve se nadaju predstavlja dobru odskočnu dasku za nastavak. Prva epizoda serije Hayatimin Sansi je ostvarila total rejting od 3.86, AB od 2.49 i ABC1 od 3.75. Solidne brojke, pogotovo kada se u obzir uzme činjenica da je juče emitovano nekoliko serija i da je konkurencija kvalitetna i teška. Podsećamo, sredom se emituju turske TV serije Kurulus Osman, Cop Adam, O Kiz, Tuzak i Kasaba Doktoru.

U centru pažnje turske serije Hayatimin Sansi / Životna šansa je Yonca. Yonca (koju glumi Sifanur Gul) je mlada majka u srednjim dvadesetim godina koja pokušava da se izbori i da pristojno živi sa svojom kćerkom koja se zove Sare. S jedne strane, dok se sama bori sa životnim teškoćama, sa druge strane, pojavio se biološki otac njene kćerke. Ona počinje da se bavi slučajem starateljstva. Kada sve dođe u ćorsokak, Yonca dobija ponudu koja joj menja život. Sada počinje novi život za nju i njeno dete. Ali ona ne zna; dok beži od kiše, uhvatiće je grad…

Lik Sare tumači Hira Su Yildiz. Pored nje i Sifanur Gul uloge u TV seriji Hayatimin Sansi / Životna šansa tumače Ilker Kizmaz, Musa Uzunlar, Aslihan Kapansahin, Hale Soygazi, Asli Samat, Aceyla Devrim Yilhan, Orcun Iynemli, Neslihan Araslan. Tu su još i Omer Gunes, Tugce Yolcu, Ebru Aytemur, Sarp Dokurlar i drugi.

NOVO - Fanovi smislili zanimljive nadimke likovima turske serije Yali Capkini

By: TV Exposed