Fanovi smislili zanimljive nadimke likovima turske serije Yali Capkini

Serija Yali Capkini, koja petkom uveče nastavlja da se susreće sa publikom na Star TV-u, ostvarila je veoma uspešan debi kao najuspešnija priča godine, kao i serija sa najvećom lojalnošću publike.

Fanovi smislili zanimljive nadimke likovima turske serije Yali Capkini

Foto Credits: IMDB

Efikasna harmonija dua Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir, zajedno sa veličanstvenim nastupom Cetina Tekindora je jasno vidljiva, a TV serija Yali Capkini postala je nezaobilazna petkom uveče. Svaka nova epizoda serije stvara potpuno novi talas uzbuđenja i milioni gledalaca čekaju novu epizodu brojeći sate. Takođe je veliko dostignuće za seriju doći do ove tačke za tako kratko vreme. Do sada je objavljeno 12 epizoda serije Yali Capkini, a 13. nova epizoda, koja će biti emitovana u petak, 16. decembra, već se iščekuje sa velikim uzbuđenjem. Gledaoci, koji dele brojne komentare o seriji na društvenim mrežama, ostavljaju zanimljive poruke.

Gledaoci, koji smatraju da su se dvojac Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir pretvorio u magični serijski par, sa strašću gledaju likove Seyran i Ferita, koji imaju i aspekte koji se ogledaju u stvarnom životu. Posebno je Mert Ramazan Demir počeo da privlači više pažnje nego ikada ranije. Činjenica da je glumac bio veoma uspešan u svojoj ulozi čini se najvažnijim razlogom za ovo interesovanje.

Cansu Firinci i Menderes Samancilar oprostili su se od glumačke ekipe serije Yali Capkini, a pažnji nije promakla ni publika koja je likovima dala nadimke. U okruženju društvenih medija možemo videti mnoge ljude kako se pričaju o seriji tj. pišu i zabavljaju se. Na primer, gledalac je likovima dao sledeće nadimke: Kamen strpljenja Seyran, Ferit - Mrki, Fuat bez lica, manijak Suna, Kraljevski Asuman, Slomljeni Orhan, neznalica Jusuf, Opsednuta Pelin, Brend Gulgun, Dominantna tetka Ifakat.

Šta vi mislite o ovim nadimcima? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Ozan Dolunay u novoj seriji Kasaba

By: TV Exposed