Serija Omer je zvezda u usponu!

Uspeh turske serije Omer, koja se ponedeljkom uveče emituje na televiziji Star je blistav.

Serija Omer je zvezda u usponu!

Foto Credits: DiziCentral

Scenario i atmosfera TV serije Omer privlače veliku pažnju zbog činjenice da se mnogi obožavaoci TV serije osećaju bliskim likovima koje smatraju naivnim i prirodnim. Gledaoci, koji su zadovoljni harmonijom Gokce Bahadir i Selahattina Pasalija, smatraju i da su uticajni glumci poput Barisa Falaya i Merve Dizdar dali veliki doprinos seriji. Uz uspešnu priču o seriji Omer, svedoci smo da se gledanost svake nedelje povećava.

Činjenica da serija od prvog dana privlači stalnu pažnju i pozitivan odraz ovakvog uvažavanja publike na gledanost, privlači pažnju svih. Serija Omer je u ponedeljak uveče izašla na ekrane sa svojom 4. epizodom i veoma uspešna i dobro ocenjena u svim grupama publike. Pored povećanja rejtinga u svim grupama, serija, koja je napravila veoma dobar skok u AB grupi, završila je dan sa prvim mestom u ovoj kategoriji. Recimo i da je Omer treći u grupi ABC1 i šesti u total kategoriji. Zapanjujući je veliki skok u grupi AB, gde se meri stanovništvo sa visokim prihodima. Ne bi bilo pogrešno reći da je serija zvezda u usponu poslednjeg perioda, projekat Omer, pri čemu serija izaziva veliku pažnju na društvenim mrežama.

Efekat činjenice da su dijalozi između likova u priči realistični za publiku, vidimo u porastu gledanosti. O seriji, koja impresionira svojim impresivnim glumačkim igrama, mnogo se pričalo na društvenim mrežama tokom ponedeljka uveče kada je emitovana.

NOVO - Scenaristi serije Yali Capkini dobijaju nove kritike!

By: TV Exposed