Da li serija Kardeslerim / Moja braća treba da dobije sezonu 4?!

Serija Kardeslerim / Moja braća, koja se emituje na ATV-u subotom uveče, nastavlja sa emitovanjem sa treće sezone.

Da li serija Kardeslerim / Moja braća treba da dobije sezonu 4?!

Foto Credits: Internet Haber

Iako 81. epizoda serije, koja je emitovana prošle subote uveče i dalje održava svoju moć na društvenim mrežama, pad gledanosti je počeo da privlači pažnju.

Serija Kardeslerim, koja je ranije dostigla ocenu 9 u total kategoriji i čak iznudila dvocifrenu ocenu, sada je s mukom počela da dobija ocenu 7. Dok se približavamo kraju treće sezone, mnogi fanovi serije podižu kritike na temu priče. Komentari na društvenim mrežama ukazuju da bi scenaristi trebalo da započnu novi proces.

Jasno je i da je projekat Kardeslerim nazadovao i u kategorijama AB i ABC1, te da ovaj prekid u svim grupama publike prestaju da gledaju oni koji nisu baš zadovoljni tokom priče.

Dobra pozicija i pored pada rejtinga

Naravno, moguće je da jaka TV serija kao što je Kardeslerim / Moja braća ponovo privuče gledaoce kroz važne događaje u svojoj priči. Ipak, ocene pokazuju da situacija nije baš dobra kao što je bila. Pored toga, subotom uveče, serije Gonul Dagi i Kardeslerim jesu i dalje u dobroj poziciji.

Samo serija Fox TV Dokuz Oguz / Devet Oguza se nameće kao rival, ali i njegova situacija je problematična. Drugim rečima, nije mnogo smisleno napustiti TV seriju Kardeslerim i preći na drugu seriju.

Čini se da će scenaristi serije sada razmišljati o novoj priči i da će se publika uveriti i kreirati teme koje će ponovo povećati faktor radoznalosti, što će odrediti sudbinu serije. Mnogi gledaoci su već počeli da se pitaju da li će biti 4. sezone zbog ovog pada gledanosti. Ostaje da u narednim epizodama vidimo rejting, ukoliko se pad nastavi…

NOVO - Sve veće uzbuđenje zbog nove turske serije Yuz Yillik Mucize / Sto godina čuda

By: TV Exposed