Koraci promene u seriji Yurek Cikmazi

Serija Yurek Cikmazi / Slomljeno srce, koja se emituje na TRT1 u utorak uveče, nije se emitovala na ekranu sa svojom novom epizodom već dve nedelje.

Koraci promene u seriji Yurek Cikmazi

Foto Credits: Internet Haber

Videlo se u poslednjim epizodama da je u priči serije krenula važna obnova u kojoj su glavne uloge preuzeli dvojac Alp Navruz i Irem Helvacioglu.

Obožavatelji serije, koji su izjavili da su scene u seriji Yurek Cikmazi počele da postaju efektnije uključivanjem Mehmeta Aslantuga u priču, već željno iščekuju nastavak projekta. Još nije jasno kada će se serija Yurek Cikmazi / Slomljeno srce ponovo sastati sa publikom.

Očekuje se da će javni emiter TRT1 preurediti svoje emitovanje nakon 2 velike katastrofe zemljotresa u Kahramanmarašu i da neko vreme neće prikazivati TV serije. Čini se da serija TRT1 neće moći da se sretne sa publikom neko vreme u ovom procesu.

Glumci aktivno pomažu

Duo Alp Navruz i Irem Helvacioglu takođe je učestvovao u velikoj televizijskoj kampanji organizovanoj za podršku građanima pogođenim zemljotresom i pomogao u prikupljanju donacija od javnosti.

Oba aktera su uložila različite napore da podrže građane u regionu nakon zemljotresa. Poslednja epizoda serije Yurek Cikmazi koja je emitovana jeste epizoda 13. Prisustvo Mehmeta Aslantuga, pored majstorskih imena kao što su Mesut Akusta i Ayca Bingol, učinilo je publiku veoma zadovoljnom.

U štampi se odrazilo i da je u seriji došlo do promene reditelja. Navodi se da je Serdar Gezelekli otišao i da ga je zamenilo jedno od veoma iskusnih imena, Bahadir Ince. Bahadir Ince je režirao mnogo različitih TV serija i filmova od 2005. Izdvajaju se njegovi projekti Kuzgun i Maria ile Mustafa.

NOVO - Burcu Biricik se oseća izgubljeno!

By: TV Exposed