Burcu Biricik se oseća izgubljeno!

Posledice tragedije koja je zadesila Tursku su ogromne. Svi građani Turske osećaju veliku bol i tugu, a javne ličnosti svakodnevno pomažu i govore na tu temu.

Burcu Biricik se oseća izgubljeno!

Foto Credits: Internet Haber

Veliki broj turskih glumaca aktivno pomaže da se zaleče rane od posledica dva razorna zemljotresa. Neki od njih pomažu putem društvenih mreža, neki pakuju materijale, neki daju donacije, a neki kombinuju sve to. Situacija se korak po korak vraća u normalu i izvesno je da će u skorije vreme početi emitovanje TV serija. Industrija televizijskih serija je veoma važna za Tursku i neophodno je da se nastavi, jer na kraju krajeva novac ne može da zaleči sve rane ali može da pomogne pri obnovi krajeva pogodjenih ovom prirodnom katastrofom.

Emotivna izjava

Burcu Biricik je jedna od glumica koju svi poštuju. Glumica je na svom Instagramu, odnosno Instagram priči postavila novu objavu u kojoj je pokušala da objasni emocije koje oseća. Burcu je sebe poredila sa malim brodićem koji se izgubio na moru i rekla kako oseća veliku mučninu zbog svega što se desilo oko nje. Ona razume da mali brod ne može da promeni sudbinu sveta ali može da se pomogne da se drže zajedno i da se mali brodići ne izgube i nestanu.

Biricik je iskazala i zahvalnost svima koji se trude da pomognu. Zahvalna je i svima koji su i njoj pružili moralnu podršku nazivajući ih malenim brodovima sa malim veslima.

Očigledno je da je i Burcu Biricik veoma emotivno pogodjena stradanjima svog naroda, kao i mnogi drugi…

NOVO - Afra Saracoglu emotikonom srca pohvalila fanove!

By: TV Exposed