Meryem Uzerli potvrdila novu seriju od 10 epizoda

Turska glumica Meryem Uzerli je i dalje veoma popularna ne samo u Turksoj, već i širom sveta. Glumica je cenjena zaista svugde, od Arapskih zemalja preko Rusije.

Meryem Uzerli potvrdila novu seriju od 10 epizoda

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Meryem Uzerli je dala novi intervju za jedan Arapski TV kanal. U njemu je govorila o svojim poslovnim planovima i potvrdila novi projekat. Glumica će se pojaviti u novoj seriji.

Reč je o projektu koji će biti snimljen za jednu od digitalnih platformi, a kojoj je tačno reč Meryem nije govorila. Otkrila je i to da će se serija sastojati od deset epizoda i da snimanje kadrova na ovom projektu počinje u septembru. Njena nova serija će biti emitovana naredne, odnosno u toku 2023. godine. Dakle, u narednim mesecima znaćemo mnogo više o novoj seriji u kojoj će glavnu ulogu tumačiti ova popularna turska glumica.

Biće to dvadeset i prva uloga u karijeri Meryem Uzerli. Glumica se već skoro tri godine nije pojavljivala na ekranima. Poslednji projekat na kom je radila je film Kovan u kojem je tumačila lik Ayse. Ovaj film je emitovan 2019. godine. Pre njega je u 2017. godini glumila na dva filma, Oteki Taraf i Cingoz Rekai.

Poslednje serije na kojima je radila su Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz i Kraljica noći. Najpoznatija je bez dileme po ulozi Hurrem Sultan u seriji Sulejman Veličanstveni, sa kojom je i dan danas poistovećuju.

NOVO - Mladi glumac Burak Yoruk napao vozača autobusa!

By: Milt-TV Exposed