Kada će se Fahriye Evcen vratiti u TV serije?!

Poznata glumica Fahriye Evcen i njen suprug Burak Ozcivit nastavljaju svoje srećne živote.

Kada će se Fahriye Evcen vratiti u TV serije?!

Foto Credits: Haberler

Glumački par, koji ima dvoje dece, povremeno deli objave na društvenim mrežama i svojim obožavaocima pokazuje neke primere svog srećnog života.

Burak Ozcivit već 5 godina glumi u ATV seriji pod nazivom Kurulus Osman.

Iako je bio kritikovan u prvoj sezoni, njegovi fanovi, koji su znali koliko je truda Burak uložio u ovaj projekat, uvek su ga podržavali. Sa razvojem priče od druge sezone pa nadalje, glumačka izvedba Buraka Ozcivita je veoma impresionirala publiku i do sada smo videli snažne predstave u mnogim scenama.

Ozcivit je u procesu usavršavanja čineći snažne korake u svojoj glumačkoj karijeri. Fahriye Evcen, s druge strane, s vremena na vreme može da učestvuje u projektima iako je više zainteresovana za brigu o deci.

Snima reklamu

Fahriie Evcen, koja je rođena u Nemačkoj 1986. godine i koju na snimanjima viđamo od 2005. godine, privukla je široku pažnju TV serijom Calikusu.

Evcen, koja je u ovom projektu upoznala svog supruga Buraka Ozcivita i pronašla dobar sklad u glavnoj ulozi, poslednji put se pojavila u sezoni 2021|2022 kao lik Akce Hatun u TV seriji Alparslan Buyuk Selcuklu.

Obožavaoci, koji željno iščekuju da se glumica vrati na setove, nestrpljivo čekaju razvoj događaja.

Fahriye Evcen je na pitanja na tu temu dala sledeću izjavu:

Postoje novi projekti, ali to nije televizijska serija. Neću sada stvarati uzbuđenje, imamo stvari o kojima smo razgovarali. Smirite se odmah. Imala sam intervju za reklamu.".

Nije jasno kada će se Fahriye ponovo vratiti na ekrane, ali se čini da nije moguće da se glumica vrati na setove bez dobrog projekta.

NOVO - Settar Tanriogen hitno operisan!

By: TV Exposed