Za sedam dana počinje nova turska serija Kara Tahta / Tabla

Za tačno sedam dana nas očekuje premijera nove turske serije Kara Tahta / Tabla. Reč je o projektu kompanije US Yapim koji će biti emitovan na turskom nacionalnom kanalu TRT 1.

Za sedam dana počinje nova turska serija Kara Tahta / Tabla

Foto Credits: TRT Haber

Dok i dalje čekamo detaljan opis radnje nove turske serije Kara Tahta / Tabla, polako se bližimo njenom početku, odnosno prvoj epizodi. Kao što je i najavljeno, serija će biti emitovana sredom, a premijera ove nove TV serije je zakazana za sredu, 30. mart.

Ono što je poznato je da će glavne uloge u ovoj seriji glumiti Miray Daner i Furkan Andic. Pored njih uloge u novoj seriji turskog nacionalnog kanala TRT 1 će tumačiti Cengiz Bozkurt, Nizam Namidar, Onur Durmaz, Taylan Meydan, Cicek Diligil i drugi.

Nedavno je potvrđena informacija i da će mlada glumica Bensu Ugur imati ulogu u ovom projektu. Pored nje, od ranije je poznato da će u ovoj TV seriji glumiti i Yasemin Yazici.

Serija Kara Tahta / Tabla jedna je od tri nove koje će biti emitovane uskoro na kanalu TRT 1. Druga je serija Kasaba Doktoru / Gradski doktor a treća Balkan Ninnisi / Balkanska uspavanka.

NOVO - Esra Bilgic u centru pažnje zbog reklame za donji veš!

By: Milt-TV Exposed