Esra Bilgic u centru pažnje zbog reklame za donji veš!

Turska glumica Esra Bilgic nedavno je radila u seriji Kanunsuz Topraklar / Zemlja bez zakona. Ona je u tom projektu tumačila lik Gulfem, a nedavno je završila pregovore i za novi projekat.

Esra Bilgic u centru pažnje zbog reklame za donji veš!

Foto Credits: RiriNano

Esra Bilgic će se pojaviti u internet seriji Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo. Ova sjajna glumica biće partnerka na sceni Cagatayu Ulusoyu. Podsećamo, ovaj projekat je trebao da se snima za TV8, ali je zbog prevelikog budžeta prebačen na Netflix digitalnu platformu. Najavljeno je 13 epizoda (televizijskih), ali će serija po svemu sudeći dobiti nekoliko sezona i zbog toga se scenario prepravlja već nedeljama.

Ono što Esri nikada ne manjka su marketinške ponude. Upravo je zbog jedne od njih došla u centar pažnje medija, ali i na društvenim mrežama. Ova uspešna glumica pojavila se pred kamerama za reklamu svetski poznatog brenda Victoria’s Secret.

Ovo je privuklo mnogo pažnje i izazvalo dosta pozitivnih komentara na društvenim mrežama. Prema informacijama koje dolaze iz Turske glumica je zaradila iznos za 650 hiljada turskih lira, za jednu reklamu ovog brenda u kom se pojavila.

Ono za šta nema dileme je to da Esra Bilgic izgleda zanosno. Jednu od fotografija sa snimanja pomenute reklame možete pogledati ispod naslova.

NOVO - Zvanično – Serija Kulup dobija sezonu dva!

By: Milt-TV Exposed