Halit Ergenc uz dve sjajne glumice u seriji Nomen

Poznato je da se Halit Ergenc, koji je dugo čekao na svoj novi projekat, dogovorio sa Disney plus digitalnom platformom (skoro) sve za novu seriju. Glumac je u izjavi koju je dao proteklih nedelja naveo da još nije potvrdio svoj novi projekat, ali da je u pregovorima.

Halit Ergenc uz dve sjajne glumice u seriji Nomen

Foto Credits: Haber Global

Međutim, iza scene se priča da će glumac preuzeti glavnu ulogu u novoj seriji pod nazivom Nomen. Veliko interesovanje kompanije Disney Plus za turske produkcije donelo je dinamiku industriji i očekuje se da će se Halit Ergenc uskoro pojaviti na snimanju nove serije.

Glumačka ekipa serije Nomen je pedantno kreirana. Među poznatim imenima izabrane su i dve partnerke ovog sjajnog glumca.

Melis Sezen, koja je napravila proboj u TV seriji Sadakatsiz / Neveran, pokazala je svoje talente u liku Derin. Glumica koja je zaista veoma talentovana i kvalitetna, postala je prva glavna ženska uloga u seriji Nomen sa efektom ovog visokog učinka. Ispostavilo se da je druga glumica izabrana i to je fantastična Songul Oden.

Songul Oden, koja je stekla ime svojim uticajnim projektima i snažnim nastupom nedavno, stavlja svoj potpis pod projekte jedan za drugim, Oden, koja takođe igra glavnu ulogu u TV seriji Oglum / Moj sin, koja je već duže vreme na dnevnom redu sa svojom ulogom u seriji Uysallar emitovanoj na Netflixu, postala je i član glumačke ekipe nove serije Nomen.

Postignut je dogovor sa Fatihom Kizilgokom kao rediteljem serije u kojoj je Zafer Kulunk napisao priču. Halit Ergenc, odnosno njegov lik u seriji koji komunicira telepatskom metodom zahvaljujući svom izumu sve zbog bolesti koju ima, doživeće veoma zanimljivo iskustvo. U ovom projektu, moći ćemo da gledamo Songul Oden kao suprugu Halitovog lika.

NOVO - Razveo se Ibrahim Celikkol

By: Milt-TV Exposed