Solidan start serije Sandik Kokusu | Miris škrinje

Stigao je novi projekat TV serije za gledaoce sredom uveče. Dramska priča pod nazivom Sandik Kokusu | Miris škrinje upoznala je publiku svojom prvom epizodom i dobro počela svojom gledanošću.

Solidan start serije Sandik Kokusu | Miris škrinje

Foto Credits: IMDB

U seriji u kojoj glume Ozge Ozpirincci i Demet Akbag, glume i dva važna muška glumca kao što su Necip Memili i Metin Akdulger.

Bio je izuzetan napredak što se Ozge Ozpirincci vratila televizijskim serijama, posebno nakon uspešnog projekta TV serije pod nazivom Kadin | Žena.

TV serija Sandik Kokusu | Miris škrinje privukla je pažnju postižući natprosečnu gledanost, posebno u grupi ABC1. Iako su ocene bile nešto ispod proseka u AB i total kategoriji rejtinga, ove ocene nisu loše od prve epizode.

Očekuje se porast gledanosti

TV serija Sandik Kokusu završila je dan na devetom mestu u total kategoriji, i na šestom mestu u AB grupi. Sa ovim rezultatima, možemo reći da je serija započela svoj ekranski život sa ne lošim stopama i postoji velika verovatnoća da će se povećati sa rezultatima koji će se dobiti u narednim epizodama.

Iako na društvenim mrežama ima veoma pozitivnih komentara o seriji, postoji mnogo postova u kojima se navodi da je publika veoma zadovoljna povratkom Ozge Ozpirincci na ekrane.

Sandik Kokusu dočekaće publiku svojom novom epizodom u sredu, 13. decembra u 20.00 na Show TV-u. Ocene u drugoj epizodi će biti veoma važne.

View this post on Instagram

A post shared by Show TV (@showtv)

NOVO - Alperen Duymaz u seriji Ali-Kara

By: TV Exposed