Alperen Duymaz u seriji Ali-Kara

Gde je i šta radi Alperen Duymaz? Stigao je odgovor i na pitanja. Nove informacije obradovaće mnoge fanove turskih TV serija.

Alperen Duymaz u seriji Ali-Kara

Foto Credits: Haberler

Odlične vesti potvrdjene su za fanove Alperena Duymaza! Popularni glumac se vraća na ekrane u novoj seriji koja će sigurno privući pažnju Turskih gledalaca.

Poslednji put sjajni glumac Alperen Duymaz se pojavio na TV ekranima sa serijom EGO u kojoj je njegova partnerka bila prelepa Melisa Asli Pamuk.

Nažalost, serija tada nije privukla veliku pažnju turskih gledalaca i završena je zbog niske gledanosti. Obožavaoci glumca su željno iščekivali kada će Duymaz odabrati novi scenario, i konačno, to se i desilo.

Nova serija

O svemu je izvestila poznata novinarka Birsen Altuntas. Birsen je potvrdila da je Alperen Duymaz potpisao ugovor sa Kargo Seven Pictures, kompanijom poznatom po projektima poput serija Hekimoglu, Ponoć u palati Pera | Midnight at the Pera Palace i Rise of empires: Ottoman.

Ova kompanija priprema novu seriju pod nazivom Ali-Kara. Novu seriju režiraće Deniz Yorulmazer, a scenario je napisala Eylem Canpolat. Reč je o detektivskoj seriji koja će doneti i ljubavnu priču.

Trenutno je u toku kasting, a vrlo brzo saznaćemo ko će biti Alperenova partnerka u seriji. U narednom periodu dobićemo mnogo više informacija o ovom projektu.

NOVO - Beril Pozam se sve više ističe u seriji Yali Capkini!

By: TV Exposed