Hande Ercel donirala haljinu u kojoj se Eda oseća poput princeze (FOTO)

Hande Ercel i Kerem Bursin, koji tumače glavne uloge u seriji Sen Cal Kapimi pozvali su svoje fanove da budu humani. Prelepa glumica je uzela učešće u sakupljanju novca za pomoć deci koja boluju od SMA. Na taj način priključila se sve većoj grupi javnih ličnosti kao što su Berguzar Korel i Hatice Sendil koje ...

Hande Ercel donirala haljinu u kojoj se Eda oseća poput princeze (FOTO)

Hande Ercel i Kerem Bursin, koji tumače glavne uloge u seriji Sen Cal Kapimi pozvali su svoje fanove da budu humani.

Prelepa glumica je uzela učešće u sakupljanju novca za pomoć deci koja boluju od SMA. Na taj način priključila se sve većoj grupi javnih ličnosti kao što su Berguzar Korel i Hatice Sendil koje su podržale ovu kampanju.

Hande Ercel je potvrdila da je donirala mini, žutu haljinu koju je nosila u seriji Sen Cal Kapimi koja se fanovima jako svidela. Sav novac od prodaje haljine biće uplaćen za malu Eylul koja boluje od SMA. Glumica je u opisu fotografije napisala: „Donirala sam ovu divnu haljinu, koju je kreirao Nilayko. U njoj se Eda osećala poput prave princeze. Sav novac će biti doniran nalozima eylulutmagazasi i warasceieylulsma, kao podrška našoj pravoj princezi Eylul“.

Spinalna Mišićna Atrofija (SMA) je retka, ali progresivna i smrtonosna neuromišićna bolest. Deca sa SMA se rađaju bez SMN1 gena, a bolest se manifestuje postepenom, ali progresivnom atrofijom mišića i gubitkom osnovnih životnih funkcija, kao što je hodanje, varenje hrane, gutanje i disanje. SMA ne utiče na mozak i kognitivne funkcije.

NOVO - Ilayda Alisan u seriji Yasin 19 / 19 godina

By: TV Exposed