Can Yaman dobija novo međunarodno priznanje

Nastavljajući svoju glumačku karijeru u Italiji više od godinu dana, uspeh Cana Yamana u inostranstvu je sve veći. Turski zgodni glumac je svojim uspesima i nagradama u međunarodnoj areni dodao još jednu.

Can Yaman dobija novo međunarodno priznanje

Foto Credits: IMDB

Can Yaman će biti nagrađen na značajnom festivalu. Njemu će nagrada za društvena dostignuća biti uručena na gala večeri Filmskog festivala u Monte Karlu, koja će se održati od 27. do 30. aprila, a priznanje će dobiti na Grimaldi forumu u subotu, 30. aprila.

Can je na svom Instagram nalogu najavio da će biti u Monte Karlu kako bi prisustvovao ovom filmskom festivalu i primio nagradu.

Yaman je završio snimanje TV serije Viola come il mare u kojoj je delio glavnu ulogu sa Franceskom Chillemi. Međutim, serija, koja je planirano da bude emitovana na proleće, odložena je za jesen.

Glumac, koji je takođe glumio u mnogim reklamama u Italiji, radi za komercijalnu korist dece, preduzima inicijative da pomogne deci u teškim situacijama i pokrenuo je brend parfema pod nazivom Can Yaman Mania, koji je veoma popularan u toj evropskoj zemlji.

S druge strane, Yaman, koji je potpisao ugovor sa digitalnom platformom Disney plus, koja će u junu početi da emituje u Turskoj, doći će u Tursku na snimanje serije El Turco.

Can će igrati glavnu ulogu u seriji El Turco, koju će snimati kompanija Ay Yapım. Iako je prošlo dosta vremena od sklapanja dogovora, nije data izjava o njegovoj partnerki na ovom projektu. Sve više se priča da je u pitanju veoma zvučno ime, ali ipak, sačekajmo…

NOVO - Fahriye Evcen vs. Burak Ozcivit – šta mislite ko je pobedio?

By: Milt-TV Exposed