Kivanc Tatlitug u dve nove serije?!

Turski glumac Kivanc Tatlitug juče je proslavio svoj 39. rodjendan. Danas stižu vesti o njegovim potencijalno novim projektima.

Kivanc Tatlitug u dve nove serije?!

Foto Credits: DiziCentral

Kivanc Tatlitug se nalazi pred važnom odlukom. U njoj će odrediti da li će se konačno vratiti na TV ekrane ili nastaviti rad samo na digitalnim platformama. Glumac pred sobom ima ponude za televizijsku seriju i seriju sa digitalne platforme Disney Plus. Postoji opcija da se glumac pojavi i u oba projekta. Evo i o čemu se radi.

Prema nekim za sada nepotvrđenim informacijama iz Turske, Kivanc Tatlitug je dogovorio sve uslove za rad u novoj digitalnoj seriji Money Heist. Ovaj projekat priprema Yilmaz Erdogan za digitalnu platformu Disney Plus. Za sada nije poznato da li ova serija ima veze sa popularnom španskom serijom La Casa De Papel / Money Heist ili samo deli isto ime. S obzirom da je La Casa De Papel projekat Netflix digitalne platforme, vrlo verovatno je da je samo ime na engleskom jeziku ove dve serije isto.

Uz to, Kivanc i dalje pregovara sa kompanijom Ay Yapim za njihovu novu TV seriju. U pitanju je projekat pod nazivom Aile / Porodica, koji predstavlja rimejk popularne serije Sopranovi. Prema pisanju pojedinih turskih novinara i turskih blogera, ukoliko do dogovora dodje, odnosno Kivanc Tatlitug odluči da glumi u ovoj novoj TV seriji, snimanje iste će početi nakon što se završi snimanje Disney Plus serije Money Heist.

Ono što može da raduje fanove ovog glumca je da će Kivanc sigurno raditi na jednom, a postoji realna mogućnost i na dva nova projekta. S tim da bi ova druga, TV serija predstavljala njegov povratak na televizijske ekrane nakon nekoliko godina i dodatno povećala uzbudjenje. Ostaje i da vidimo da li će Tatlitug na ekranu ove nove serije biti u glavnoj ulozi umesto najavljenog Ibrahima Celikkola ili će možda obojica glumiti u ovom novom projektu, što bi zaista bilo fantastično, a čini se i pomalo nerealno.

NOVO - Sjajni uspesi grčke verzije serije Yargi | Presuda

By: TV Exposed