Sjajni uspesi grčke verzije serije Yargi | Presuda

Turska TV serija Yargi | Presuda u novoj sezoni ostvaruje dobre rezultate gledanosti. Sjajne rezultate ostvaruje i grčka verzija ove serije.

Sjajni uspesi grčke verzije serije Yargi | Presuda

Foto Credits: Haberler

Serija Yargi | Presuda je po nekima i remek delo scenaristkinje Seme Erkenegon. Istina, Sema je uložila mnogo truda u ovu seriju. Godinama je posećivala razne ustanove, išla na sudjenja, obavila ogroman broj razgovora da bi iz prve ruke videla kako sve to izgleda. Rezultat njenog predanog rada je veoma dobra priča i serija koja i u drugoj sezoni ostavlja gledaoce u enigmi i iščekivanju novih epizoda i kadrova.

Tokom emitovanja prve sezone turske serije, počelo je snimanje i vrlo brzo i emitovanje grčke verzije. Grčka verzija serije Yargi nosi naziv Pagidevmenci. Ovaj projekat ostvaruje pa može se reći i impresivne rezultate. Od kako je počelo emitovanje ove grčke TV serije rejting je skočio sa 5.9 na 41.9! Serija je bukvalno 7 puta gledanija nakon već dobrog starta. Prema nekim istraživanjima čak 40 od 100 žena u Grčkoj gleda ovu seriju!

Sjajni podaci i dokaz da je Sema odradila fantastičan posao u kreiranju priče serije Yargi | Presuda. Turska verzija serije koja će prema najavama od ranije biti završena na kraju ove sezone popravlja svoj rejting, a oni koji gledaju seriju su oduševljeni radnjom u nastavku.

NOVO - Kaan Yildirim ulaže u novi biznis

By: TV Exposed