Sila Turkoglu postaje sve popularnija

Halil Ibrahim Ceyhan i Sila Turkoglu učestvovali su u glavnim ulogama u seriji Emanet / Nasleđe. Turkoglu, koju smo gledali kao Seher u TV seriji koja se emitovala na Kanalu 7 tokom dve sezone, stekla je sjajnu interakciju na društvenim mrežama u poslednjih godinu dana.

Sila Turkoglu postaje sve popularnija

Foto Credits: Internet Haber

Obožavaoci mlade glumice su i uzbuđeni i veoma aktivni na društvenim mrežama.

Opraštanje od serije Emanet Sile Turkoglu i kriza sa producentom su prošlost. Mnogi njeni fanovi sada žele da vide glumicu u različitim produkcijama i projektima na mejnstrim medijskim kanalima.

Sila Turkoglu ima podršku koja zaslužuje poštovanje na društvenim medijima. Sila, koja je već duže vreme među glumicama o kojima se najviše priča i koja se konstantno svrstava među 10 najboljih imena po ovom pitanju, prošle nedelje je stigla do samog vrha.

Istraživanje, u kojem je Turkoglu uz podršku svojih fanova došla do vrha društvenih medija, pripada kompaniji Adba TV.

Prema ovom istraživanju sprovedenom od 5. do 11. jula, Sila Turkoglu i Ebru Sahin su se takmičile za prvo mesto. Po broju poruka bez retvitova, Sila je na prvom mestu sa 56.200 poruka.

Ebru Sahin, jedno od imena o kojima se najviše pričalo prošle nedelje zbog braka sa Cedijem Osmanom i venčanjem na kojem su bila poznata imena, zaostala je za rivalkom uprkos ovoj vrućoj agendi. Ebru, sa oko 52 hiljade poruka, vidimo na drugom mestu na ovoj listi.

Sila Turkoglu je, sa druge strane, postigla veliki uspeh zauzevši prvo mesto, iako je među tako značajnim imenima imala manje iskustva i projekata. Mlada glumica zaslužuje pohvale.

Fanovi sa nestrpljenjem očekuju njen novi projekat, a za tako nešto za sada nema najave…

View this post on Instagram

A post shared by adba tv (@adbatv)

NOVO - Aslihan Guner u neobičnom projektu

By: TV Exposed