Fanovi žele glumce iz serije EDHO u Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet

Nova serija Oktaya Kaynarce, Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet, u kojoj on igra glavnu ulogu i učestvuje kao producentski partner, susrela se sa publikom u utorak, 20. septembra, na ATV ekranu. Interesovanje za glumca, koji ima veliku bazu obožavatelja, ponovo je bilo veliko.

Fanovi žele glumce iz serije EDHO u Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet

Foto Credits: IMDB

Oktay Kaynarca, koji je ranije izneo tvrdnju o seriji rekavši „To će biti lokomotiva sezone“, takođe je pokazao veliki trud u formiranju glumačke ekipe ove nove turske TV serije.

Poznati glumac, koji je uključivao produkciju nakon glume i samim tim imao veoma naporan period, ponovo se pojavio pred publikom sa svojim novim likom, Cezayirom. Nova serija bacila je svetlo na nadu za one koji su ljuti što je serija Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz (EDHO), koja je trajala 6 sezona, iznenada otkazana u ovo vreme prošle godine.

Mnogi obožavaoci TV serija koji još uvek ne mogu da zaborave EDHO i tamošnje likove pozvali su Oktaya Kaynarcu da dovede svoje stare kolege u novu seriju. Jednog od najvažnijih likova TV serije Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz, Ilyasa Cakirbejlija, igrao je Ozan Akbaba, Alparslana Cakirbejlija je igrao Yunus Emre Yildimer, a Hizira Ali Cakirbejlija Yalcin Hafizoglu. Brojni TV fanovi su komentarisali: „Ako ste scenarista, dovedite ovu dvojicu u emisiju i mi ćemo vas ponovo učiniti kraljem utorka uveče.“.

Mnogi ljudi koji su za kratko vreme postavili slične zahteve na društvenim mrežama privukli su pažnju tako što su postavili oznaku EDHO na prvo mesto dnevnog reda. Obožavaoci Oktay Kaynarca su podelili različite komentare navodeći da žele da ova tri imena učestvuju u seriji Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet.

Neki od njih u ovom trenutku rade na drugim serijama, tako da je to za sada samo želja fanova…

NOVO - Serija Tuzak / Klopka je važna za karijere Akinozua i Soral

By: TV Exposed