Završena prva sezona serije Uyanis Buyuk Selcuklu

Istorijska serija Uyanis Buyuk Selcuklu obeležila je prethodnu sezonu turskih televizijskih serija. Serija je stekla veliku popularnost i po svim merilima izrasla je u sjajan projekat.

Završena prva sezona serije Uyanis Buyuk Selcuklu

Foto Credits: Historical TV

Celokupan marketing i rad na društvenim mrežama oko promocije ove serije je bio na vrhunskom nivou. Serija se i po tome izdigla od većine drugih projekata. Sjajna i zanimljiva istorijska priča, odličan glumački kadar i veoma dobra produkcija kao rezultat su dobili gledanu i interesantnu seriju. Prva sezona serije Uyanis Buyuk Selcuklu je završena u 34. epizodi. U finalu smo gledali scenu bitke u trajanju od čak 18 minuta  što je svojevrsni rekord.

Po završetku prve sezone menja se i značajan deo glumačkog kadra. Već je poznato da će radnja u nastavku biti u retrospektivi i da se menja i glavni glumac. Od druge sezone glavni glumac će biti Baris Arduc a on će u seriji tumačiti lik Sultana Alparslana. Plan je da tako bude u sezonama 2-4. Dakle, serija ide na kraću pauzu nakon koje nam se vraća novim avanturama i novim likovima.

NOVO - ŠOK- Caglar Ertugrul hteo da napusti seriju Teskilat / Organizacija?!

 By: Milt-TV Exposed