ŠOK- Caglar Ertugrul hteo da napusti seriju Teskilat / Organizacija?!

Vesti o tome da glavni glumac serije Teskilat, Caglar Ertugrul napušta projekat preneli su svi mediji u Turskoj. Svi se pitaju, šta je razlog zbog kog bi glavni protagonista napustio jedan poprilično uspešan projekat i da li je to zaista istina.

ŠOK- Caglar Ertugrul hteo da napusti seriju Teskilat / Organizacija?!

Foto Credits: Haber Yildizi

Prema pisanju Birsen Altuntas, izbila je krila na setu serije Organizacija. Ertugrul je nedavno rekao producentima kompanije Tims & B da nisu ispunili obećanja koja je dobio na početku rada na seriji. O čemu se radi nije tačno precizirano, ali je Caglar i te kako razočaran zbog toga. Doneo je čak odluku da napusti seriju na kraju ove sezone. Izmenjen je scenario i za poslednju epizodu, a da li će se Ertugrul pojavljivati u nastavku je krajnje neizvesno, napisala je u svom tekstu poznata novinarka.

Ukoliko ne dođe do dogovora između produckije i glavnog glumca, druga sezona će početi bez Caglara Ertugrula. Njegov lik Serdar će napustiti tim, dodala je Birsen. Ipak, postoje naznake da ove vesti nisu tačne. Caglar Ertugrul je postavio GIF na svojim profilima na društvenim mrežama i napisao „Ne idem nigde“. Druga zvezda serije Deniz Baysal je na GIF odgovorila emitokonom aplauza. Po svemu sudeći i ako je bilo neke krize, uspešno je prevaziđena.

NOVO - Šokantno finale sezone serije Son Yaz / Poslednje leto?!

 By: Milt-TV Exposed