Otkriveno ko je zgodni muškarac na slikama Esre Bilgic

Turska glumica Esra Bilgic došla je na ekrane sa TV serijom Kanunsuz Topraklar koja se emitovala na Fox TV-u. Nakon ranog finala serije, rečeno je da je glumici ponuđena serija Terzi, koja je snimana za Netflix.

Otkriveno ko je zgodni muškarac na slikama Esre Bilgic

Foto Credits: Internet Haber

Takođe je izjavom otkriveno da glumica, koja nije mogla da se složi sa OGM pod nekim uslovima, nije prihvatila ponudu.

Esra Bilgic, koja je neko vreme bila daleko od ekrana, nastavlja da objavljuje svoje objave na društvenim mrežama. Obožavaoci glumice bili su uzbuđeni što vide zgodnog mladića pored nje u njenoj poslednjoj objavi na Instagramu. Glumica, koja svojim privatnim životom nije došla do izražaja i nije navikla da na društvenim mrežama prikaže nekog muškarca, iznenadila ju je svojim deljenjem.

Međutim, pored popularne glumice bio je niko drugi do njen brat Ali Bilgic. Glumičin brat, koji povremeno deli svoje fotografije na društvenim mrežama, takođe privlači pažnju svojom lepotom.

Ali Bilgic, koji svojim izgledom oduševljava mnoge, živi u Ankari i nastavlja fakultetsko obrazovanje. Esra Bilgic se takođe često druži sa svojim bratom kada ima priliku, odnosno odmor na poslu.

Popularna glumica će preuzeti ulogu u seriji Ataturk, koja će biti snimljena kao gest Disney plusa 2023. godine, povodom 100. godišnjice osnivanja Republike Turske. Glumica će tumačiti lik Madam Corinne Lutfu, koja je poznata i po prepisci sa Mustafom Kemalom između 1913. i 1916. godine i kao njegova bliska prijateljica.

NOVO - Ayca Aysin Turan spremna za novu saradnju sa Alpom Navruzom

By: TV Exposed