Ayca Aysin Turan spremna za novu saradnju sa Alpom Navruzom

Ayca Aysin Turan, koja je preuzela glavnu ulogu u letnjoj seriji pod nazivom Ada Masali / Ostrvska bajka, obavila je uspešan posao i prijateljstvo sa Alpom Navruzom koje je započelo na snimanju pretvorili su u ljubav u leto 2021.

Ayca Aysin Turan spremna za novu saradnju sa Alpom Navruzom

Foto Credits: Haberler

Ljubavna avantura para, započeta serijom Ada Masali, se nastavlja. Par je veoma pristao jedno drugom, a njihovi fanovi dele komentare u kojima navode da su srećni što nastavljaju vezu i da su se odlično uklopili. Ayca Aysin Turan je takođe dovela u red svoj privatni život sa svojim dečkom Alpom Navruzom.

Obožavateljima para se veoma svidela njihova saradnja u TV seriji Adi Masali i želeli su da ponovo urade zajednički projekat. Ne zna se da li će se ovi zahtevi obožavalaca serije i para, koji su neko vreme delili veliki broj poruka na društvenim mrežama, ostvariti u budućnosti, ali da konstatujemo da je par dao zeleno svetlo producentima.

Ayca Aysin Turan demantovala je tvrdnju da će snimiti reklamu sa njenim voljenim Alpom Navruzom. Međutim, glumica je takođe podvukla da ako bude novog projekta u budućnosti, oni mogu ponovo da budu zajedno na ekranu.

Ayca je izjavila: „Sve je dobro, zavisi od budućeg projekta“ i navela da ako dođe do takve situacije, oni mogu da učestvuju u zavisnosti od projekta. Obožavaoci žele da ih ponovo vide u seriji, jer popularni par veoma dobro pristaje jedno drugom i odlično se uklapa na ekranu.

NOVO - Kivanc Tatlitug novom objavom oduševio pratioce (FOTO)

By: TV Exposed