Berk Hakman u pregovorima za novu ulogu

Tukrsi glumac Berk Hakman trenutno pregovara sa Osmanom Sinavom za rad u njegovom novom projektu. Prenosimo celu vest.

Berk Hakman u pregovorima za novu ulogu

Foto Credits: Haberler

Berk Hakman je u poodmakloj fazi pregovora sa producentom Osmanom Sinavom za ulogu u novoj televizijskoj seriji. Reč je o projektu pod nazivom Yalniz Kurt / Usamljeni vuk koji uskoro počinje.

Ova televizijska serija će doneti priču o tajnim službama Turske, tačnije njihovim članovima i specijalnim snagama i njihovoj borbi protiv terorističke organizacije Goliath koja je veoma moćna. U narednim danima saznaćemo i da li će se Hakman pridružiti glumačkoj ekipi na ovom projektu.

Berk Hakman se do sada pojavio u osamnaest uloga. Poslednju ulogu imao je u seriji Olagan Supheliler koja je emitovana na Exxen digitalnoj platformi. Pre toga je imao epizodnu ulogu u seriji Ramo i glumio Vurala u seriji Siyah Inci. U svojoj karijeri je imao uloge i u TV serijama Hayatimin Aski, Kacak, Igra ćutanja i drugim projektima.

Prvu značajniju ulogu imao je u seriji Seher vakti u kojoj je 2005. godine glumio Davuta. Karijerom je otpočeo ulogom Ersina u projektu Okul godinu dana pre.

Uskoro ćemo znati da li ćemo ga gledati i u seriji Yalniz Kurt koja privlači sve više pažnje ljubitelja akcionih turskih serija.

NOVO - Novi lik, Mehves u seriji Kanunsuz Topraklar / Zemlja bez zakona

 By: Milt-TV Exposed