Burcin Terzioglu i Hande Dogandemir u novoj seriji

Dileme više nema, Burcin Terzioglu i Hande Dogandemir potpisale su ugovor za rad u novoj seriji. Reč je o seriji Hukumsuz koja se snima za digitalnu platformu Exxen. Juče je potvrđena informacija da je glumica Ozgu Namal odbila da se pojavi u ovom projektu. Kao razlog za to navodi se snimanje serije, koje će se ...

Burcin Terzioglu i Hande Dogandemir u novoj seriji

Dileme više nema, Burcin Terzioglu i Hande Dogandemir potpisale su ugovor za rad u novoj seriji.

Reč je o seriji Hukumsuz koja se snima za digitalnu platformu Exxen. Juče je potvrđena informacija da je glumica Ozgu Namal odbila da se pojavi u ovom projektu. Kao razlog za to navodi se snimanje serije, koje će se umesto u Istanbulu vršiti u Izmiru. Ozgu ima dvoje male dece, ostala je nedavno bez supruga i jednostavno ne može da radi udaljena od svojih mališana.

Nakon što je Ozgu odbila, producent Mustafa Uslu pregovarao je sa još jednom zvezdom turskih TV serija. Reč je o Berguzar Korel. Pregovori nisu urodili plodom, jer kao i Ozgu, Berguzar nije želela da snima u Izmiru.

Na kraju, pronađena je glavna glumica za ovaj projekat. Reč je o Burcin Terzioglu. Pored nje potvrđeno je da ćemo na sceni gledati Alican Yucesoy, Hande Dogandemir i Ismaila Haciolgua. Za scenario na ovom projektu su zaduženi Ogulcan Kirca, Mert Dikmen i Fulya Ozcan. Radnja serije će pratiti advokata koji se bavi slučajevima nasilja nad ženama.

NOVO - Skandal na setu serije Cukur!

By: TV Exposed