Akin Akinozu u novoj seriji Aile Albumu / Porodični album

Akin Akinozu, koji je osvojio divljenje široke publike likom Mirana, kojeg je tumačio u TV seriji Hercai, jedno je od imena sa najbržim napredovanjem u karijeri poslednjih godina.

Akin Akinozu u novoj seriji Aile Albumu / Porodični album

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Glumac, koji je rođen 1990. godine i privlačio je pažnju svojim jedinstvenim stilom, uspeo je svojim mačo stavom da dopre do srca brojnih obožavalaca.

U svojoj glumačkoj karijeri, koju je započeo 2015. godine, njegovo iskustvo je počelo sa TV serijom Muhtesem Yuzyil Kosem / Veličanstveni vek Kosem, a nastavilo se sa serijama Arkadaslar Yildir, Aslan Ailem i Payitaht Abdulhamid.

Projekat koji je učinio Akina Akinozua poznatim i koji je dosegao široku bazu fanova, posebno u inostranstvu, bila je TV serija Hercai, koja je emitovana između 2019. i 2021. godine, sa Ebru Sahin u glavnoj ulozi.

Ova ljubavna priča, koja je trajala 3 sezone i upotpunjena sa 69 epizoda, iznenada je promenila život Akinozua.

Nova serija koja već privlači pažnju

Zatim je došlo do velikog interesovanja za TV seriju Kaderimin Oyunu / Igra moje sudbine, kako u zemlji tako i van nje. Obožavaoci Akina Akinozua su uvek bili uz glumca, koga su intenzivno podržavali još od projekta Hercai.

Akin Akinozu je postao jedan od najpopularnijih muških glumaca na društvenim mrežama. Međutim, Akin, koji ima širok krug obožavatelja TV serija u različitim zemljama sa različitim kulturama, imao je priliku da se snažno dopadne ovoj publici serijom Tuzak / Klopka.

Obožavaoci Akina Akinozua sada sa uzbuđenjem i radoznalošću čekaju njegove nove projekte.

Prema pisanju medija, očekuje se da će se glumac, koji je potpisao ugovor sa O3 Media, vratiti na ekran sa novom ljubavnom serijom pod nazivom Aile Albumu / Porodični album. Obožavaoci glumca, od kojeg se očekuje da će igrati ulogu Kiliča u seriji, već su počeli da dele objave na društvenim mrežama u kojima navode da su uzbuđeni zbog novog projekta.

NOVO - Sevda Erginci i Jojo – ljubav na prvi pogled!

By: TV Exposed